Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

БУЏЕТ 2020: ЗА ЗГАСНАТОТО СЈО НОВИ 3,7 МИЛИОНИ ЕВРА


Со оглед на фактот дека нивото на доходот кај нас е само околу 37 отсто од европс...


Буџетот е предизборно направен и кој и да дојде на власт после изборите на 12 април, ќе направи р...


Владата го утврди буџетот за наредната година, оценувајќи го како реален со реални проекции, фоку...


Најгломазен досега, ќе тежи над 3,9 милијарди евра, дури 200 милиони евра повеќе од ...


Буџетот за наредната година ќе изнесува 3,615 милијарди евра, а во фокусот ќе биде човечкиот капи...


УНИ Банка деновиве понуди нови и многу поповолни услови за станбени кредити за физички лица. Со о...


Владата денеска во рамки на редовната 164. седница ќе ги утврди Предлог-буџетот на Република Севе...


Бензинот Еуросупер БС-95 поскапува за денар, а Еуросупер БС-98, дизелот  и екстра лесното ма...


Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој  (АФПЗРР) на 7.101 су...