Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

„ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ“ ВЛЕГУВА ВО ФИНАЛЕ


Буџетот за 2022 година е проектиран на постојниот даночен систем и не се предвидени нови даноци и...


Директорката на Упавата за јавни приходи (УЈП) Сања Лукаревска како шпекулација ги оценува тврдењ...


Синдикатот на вработените во „Влеча на возови“ при Железници Транспорт информира дека...


Гасоводот „Северен тек 2“, што транспортира руски гас во Германија, би можел да добие...


Кувајтскиот експерт за нафтениот пазар Хајтам ал-Гаис во август ќе ја преземе функцијата генерале...


Цената на горивата од денеска се зголемени за 1,5 денар по литар одлучи Регулаторната комиси...


Во Буџетот во 2021 година е остварена реализација на вкупните приходи за 15,3 отсто повеќе во спо...


Граѓаните се повеќе ги користат платежните картички во трговијата во земјава. П...


Државниот инспекторат за труд вчера извршил 36 контроли на територијата на Македонија. Кај 9 рабо...