Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Од следната грејна сезона пониски сметки за парното, се намалува ДДВ-то од ...


Само десет компании од струмичко добиле државни пари за развој и подобрување н...


Дали стабилизацијата на јавниот долг годинава ќе ја повлече економијата напред...


Над 350 претставници од целиот свет учествуваат на самитот на европски слободни економски зони, к...


Минималната плата од јули да биде 13 илјади денари, преговараат синдикатите, работодавачите и Вла...


За три месеци јавниот долг се зголемил за дополнителни 40 милиони евра и сега ...


Владата се откажа од економските аташеа и им се враќа на промоторите, што ги л...


Малопродажната цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 од полноќ се зголемува за 0,50 денари за литар, а...


Сериозен проблем ќе биде ако претставници на приватниот сектор не бидат консултирани при носењето...