Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Ангеловска: Први 30 награди од МојДДВ #МојаНаграда, 60 проценти повеќе скен...


Уделот на сивата економија во севкупниот економски сектор на Македонија изнесува 37,6 проценти, п...


Собранието денеска треба да ја  продолжи расправата по Дополнетиот предлог-буџет за 2020 год...


8.000 фирми побарале субвенции од државата за да може да исплаќаат поголеми плати на 45 илјади вр...


Собранието ја почна расправата по Дополнетиот предлог-буџет за 2020 година. Дополнетиот предлог г...


Буџетот за следната година во Собранието беше дочекан на нож. За опозицијата тој ...


Фундаментите на банкарскиот сектор на Македонија и натаму се здрави, истакна агенциј...


во собранието почна расправата за предлог-буџетот за 2020 година кој ги содржи 12-те прифатени ам...


Цените на бензините и дизел горивата остануваат исти, а од ноќеска на полноќ се зголемува цената ...


Во Собранието од денеска на пленарна седница почнува расправата по Дополнетиот предлог-буџет за 2...