Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Вработен во УЈП уапсен за поткуп


Политички компромис – вака даночната реформа ја коментира поранешниот миниситер за финансии...


СДСМ го доведе земјоделството во целосен хаос, а проиводителите на јаболко во Ресен и ресенско се...


Шест од 187 амандмани поднесени од опозицијата прифати владата на дебата за ребалансот за буџетот...


Бурни реакции во јавноста за најавениот прогресивен данок и пензиската реформа кои вчера ги презе...


Има процес на стабилизација во делот на банкарскиот систем и девизниот пазар, меѓутоа сè у...


Владата воведува прогресивен данок. Од наредната година граѓаните со месечен приход над 1.500 евр...


Даночна и пензиска реформа – ќе спроведува владата.

Деталите попладнево се очекува ...


Наместо 411, автопатот Кичево Охрид  ќе чини  600 милиони евра. Грешките во проектот на...


Народната банка е помал оптимист од Владата. Ја намали проекцијата  за растот на економијата...