Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Арсовска: Во соработка со стопанството да се одреди начинот за избор на нај...


Денарот е стабилен, а монетарната стратегија на одржување стабилен курс на денарот во однос на ев...


Според единечниот Биланс на успех, во периодот јануари – март, продажбите достигнуваат 2.10...


Во Скопје денеска ќе се одржи Инфо ден за промоција на можности за финансирање во рамки на проект...


Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен, во февруари 2019 година, изнесува 24.192 ден...


Општина „Бутел“ годинава планира да потроши 470.000 евра за привремено да ангажира но...


По успешната имплементација на програмите за практиканство со четири факултети при Универзитетот ...


Малите и средни претпријатија  имаат централно внимание во економската програма на Владата, ...


Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој вели де...


Во вируелниот свет првично не се знае кој е изворот кој може да поттикне девијантни појави кај де...