Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Финансирање на политички партии


Владата го усвои Предлог-буџетот за 2019 година со кој вкупните приходи и расходи се во рамки на ...


По усвојување на владина седница Буџетот утре ќе биде доставен до Собранието, а пратениците ќе им...


Во Владата денеска напладне треба да почне седницата на чиј дневен ред е Предлог – буџетот ...


Стопанствениците не најдоа крупн забелешки на буџетот за следната година, но побараа од премиерот...


На предлог на Министерството за финансии, на денешната редовна 102-ра седница Владата на Републик...


Буџетот за следната година е проектиран на 3,7 милијарди евра и е за 300 милиони поголем од годин...


Вкупните приходи во државната каса во 2019 година се проектирани на 210,8 милијарди денари, а вку...


Цената на бензините од полноќ ќе се намали за 4,5 денари, на дизелот за три денари, а на екстра л...


Регулаторната комисија за енергетика на подготвителна седница ќе разгледува неколку решенија за у...