Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Владата ќе објави трет повик за нускобуџетните авиокомпании, но со олеснети...


Премиерот Зоран Заев, вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи, вицепремиерот и ми...


Вработен во Управата за јавни приходи попладнево во Скопје е уапсен под сомнение за примање потку...


Политички компромис – вака даночната реформа ја коментира поранешниот миниситер за финансии...


СДСМ го доведе земјоделството во целосен хаос, а проиводителите на јаболко во Ресен и ресенско се...


Шест од 187 амандмани поднесени од опозицијата прифати владата на дебата за ребалансот за буџетот...


Бурни реакции во јавноста за најавениот прогресивен данок и пензиската реформа кои вчера ги презе...


Има процес на стабилизација во делот на банкарскиот систем и девизниот пазар, меѓутоа сè у...


Владата воведува прогресивен данок. Од наредната година граѓаните со месечен приход над 1.500 евр...


Даночна и пензиска реформа – ќе спроведува владата.

Деталите попладнево се очекува ...