Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Експертите бараат новиот закон за легализација на дивоградби да предвидува ...


Земјава ќе има голем бенефит од членството во НАТО. Пред се, политичка стабилност, сигурност и ек...


Предлог-буџетот на Министерството за здравство за 2020 година изнесува 7,1 милијарда денари, и е ...


Платежната агенција денеска соопшти дека на сметките на вкупно 4.207 земјоделци се исплатени окол...


За 1,7 милијарди денари се намалени доспеаните обврски на институциите, општините...


Народната банка ќе доставува известувања до Европскта комисија и квартални извешт...


„Кога сте зад управувачот на Peugeot 308, допирот со патот претставува задоволство како ник...


Народната банка постигна значајни резултати во унапредувањето на своето работење со поддршка на М...


Иако последиците од глобалната финансиска криза во голема мерка се надминати, сеп...


Преку Национална стратегија за развој на човечки капитал и низа мерки, ќе се работи на долгорочно...