Зошто во македонско-бугарските коридори повторно влета политиката?
Foto

Зошто во македонско-бугарските коридори повторно влета политиката?

Зошто во македонско-бугарските коридори повторно влета политиката, која сака да го снема македонизмот и македонскиот јазик? Зошто секој го посовојува Гоце Делчев? Дали е бугарин кој го вградил македонскиот код? Погледи од Скопје и Софија со академик Љупчо Коцарев, професор Митко Панов, Румена Коларова и Љубчо Георгиевски. Владините економски мерки – ќе расте невработеноста. дали ќе банкортираат фирми, што ќе правиме со бранот технолошки вишок? Прашања за вицепремиерката Царовска. Таа се појави во јавноста откако опозицијата праша – каде е Мила?

0 Коментари

Остави коментари