Зошто Македонија е на врвот по смртност од Ковид во светот?

Менталното здравје во време на Ковид 19 - страв, тегоба, депресија - како да се надминат? Зошто Македонија е на врвот по смртност од Ковид во светот? Случај - Трагедија во модуларната болница во Тетово - институциите си ја префрлаат надлежноста и одговорноста.

Гости: доктор Методи Чепреганов - невропсихијатарц, доктор Харис Бабачиќ, вирусолог, Каролинска институтот во Стокхолм, Шведска, доктор Ирина Бухова- Директорка на Државен здравствен и санитарен инспекторат и доктор Катерина Спасовска - Клиника за инфектологија.