Зошто има сомнежи за пропусти на полицијата и обвинителството за убиството на Тот?
Foto

Зошто има сомнежи за пропусти на полицијата и обвинителството за убиството на Тот?

Последниот осомничен за убиството на хрватскиот ракометар Денис Тот денеска се предаде. Но, зошто има сомнежи за пропусти на полицијата и обвинителството.

Гости се Оливер Спасовски, МВР и обвинителот Гаврил Бубевски од Хрватска.

Интервју со директорката на КАРИЛ, Маја Мојсова, објаснува зошто објавија дека Денис Тот бил без видливи траги на насилство.

0 Коментари

Остави коментари