Зошто фудбалската федерација на Македонија пет месеци е без претседател?
Foto

Зошто фудбалската федерација на Македонија пет месеци е без претседател?

Фудбалската федерација на Македонија речиси пет месеци е без претседател. Изборот мора да се случи до 19 јануари, а в недела ќе се одржи вонредно Собрание со агенда која е спорна за дел од фудбалската јавност. Драган Томовски и Иван Анастасовски зборуваат на оваа тема во 24 Анализа.

0 Коментари

Остави коментари