Зошто е потребен регистар за онлајн медиуми?
Foto

Зошто е потребен регистар за онлајн медиуми?

Гости се Марина Тунева, извршна директорка на СЕММ и Зоран Јовановски, новинар во 360 степени.

0 Коментари

Остави коментари