Зибери: Самата идеја за премиер Албанец ги обедини Заев и Мицковски

Некретивна кампања со милион идеи, но без важните приоритети на новото време, оценува Анѓелка Пеева-Лауренчич. Во Трилинг и блиц репортажа од „мртвиот “ премин Богородица - Евзони. Ги нема и Грците во казината и забарските ординации.