Зибери: Потребни се брзи избори зошто на државата и е потребна функционална влада
Foto

Зибери: Потребни се брзи избори зошто на државата и е потребна функционална влада

Состојбата со техничка влада е неодржлива. Доколку има улслови и согласно законските рокови – изборниот процес мора да продолжи таму каде што застана пред пандемијата – смета аналитичарот и поранешен пратеник Насер Зибери. Вели дека изборите треба да се одржат по 22 дена од уникување на вонредната состојба.

0 Коментари

Остави коментари