Зибери ги повика Заев и Мицковски на телевизиска дебата
Foto

Зибери ги повика Заев и Мицковски на телевизиска дебата

Првиот кандидат за премиер Албанец ги повикa Заев и Мицковски на
телевизиска дебата. Насер Зибери им порача дека сега е време да ги презентираат нивните програми, идеи, визии и концепти пред граѓаните на Северна Македонија.

0 Коментари

Остави коментари