Зибери: До 20.000 евра за сите млади за купување стан и куќа
Foto

Зибери: До 20.000 евра за сите млади за купување стан и куќа

Кандидатот за прв премиер Албанец, Насер Зибери, ги посети младите семејства со кои разговараше за проблемите со кои се соочуваат. Тој вети  поддршка кон паровите што сè уште не си го решиле станбениот проблем, односно помош во вид на кредит, без камата, до 20.000 евра.

0 Коментари

Остави коментари