Живот во изолација - психолошки трауми од Ковид-19
Foto

Живот во изолација - психолошки трауми од Ковид-19

Како е да си изолиран во центарот на Google? Дали Бил Гејтс предупреди на пандемија или отсега ќе ја контролира разврската? Ковид 19 ќе биде психолошки тест за луѓето и, терапевтите? НАТО Е затечен - ќе порасне национализмот наспроти колекттивизмот. Гевгелија затворена порта кон ЕУ - ги нема грците и обртот од 100 милиони евра во казината и стоматолошките ординации Трилинг со одделни интервјуа за заедничка траума.

0 Коментари

Остави коментари