Зесекогаш змејови - четврток 9 март во 22.30

Џеки Ланг е шармантна адвокатка ангажирана од Хуа Хсиен-ву, која ја попречува тужбата поднесена од госпоѓицата Јип. Џеки ги ангажира своите пријатели да ја убедат госпоѓицата Џип да се откаже. Целиот план пропаѓа кога Џеки и неговиот пријател ќе се заљубат во нивните цели и ќе сфатат дека Хуа е многу злобен човек.