Затворен

Френк Леоне се ближи до крајот на затворската казна за релативно мало кривично дело. Меѓутоа, непосредно пред да биде ослободен, управникот Драмгул ја презема одговорноста. Драмгул е доделен во затвор од пеколна дупка откако неговата администрација беше јавно понижена од Леоне, и сега е преместен во затворот за да се погрижи Леоне никогаш да не излезе.