Заштитник - среда 23 март во 22.30

Били Вонг е њујоршки полицаец и тој и неговата партнерка работат како обезбедување на модна ревија каде што е киднапирана ќерката на еден бизнисмен. Њујоршкиот полициски комесар испраќа двајца полицајци во Хонг Конг да го истражат случајот. Откако таму, двајцата им прават многу проблеми на претставниците на локалната власт.