Започнува 4. Издание на скопскиот поетски фестивал

Поети од Норвешка, Ирска, Словенија, Грција, Хрватска и од Србија, ќе бидат дел од четвртиот по ред Скопски поетски фестивал започнува вечерва. Што се нуди на љубителите на стихот од разговорот што го направи колешката Латиновска со директорката на фестивалот, Јулијана Величковска.