ЗАКОН ЗА ЗАСТАРУВАЊЕ НА СМЕТКИТЕ ПОСТАРИ ОД ДЕСЕТ ГОДИНИ
Foto

ЗАКОН ЗА ЗАСТАРУВАЊЕ НА СМЕТКИТЕ ПОСТАРИ ОД ДЕСЕТ ГОДИНИ

Претседателот и пратеник Самка Ибраимоски беше гостин во дневникот во 17. Со него разговаравме за предлог законот предложен од негова страна, а се однесува за застарување на долговите на граѓаните кои се во ропство на извршителите.

0 Коментари

Остави коментари