Закон за легализација на дивоградби или за заштита на лични интереси?
Foto

Закон за легализација на дивоградби или за заштита на лични интереси?

Закон за легализација на дивоградби или за заштита на лични интереси? Зошто со новото предлог решение се опфатија градби од втората половина на 2019-тата година? Нема да има легализација на згради и тераси, но што станува со трговските центри и деловните објекти?

Во 24 Отворено со експертот Михаил Гаревски, архитектот Мартин Пановски, пратеникот на СДСМ Костадин Ацевски и Синиша Ивановски од ВМРО-ДПМНЕ.

0 Коментари

Остави коментари