Закон за јавно обвинителство и зошто законот е толку ургентен?
Foto

Закон за јавно обвинителство и зошто законот е толку ургентен?

Сите се за НАТО и Европска Унија декларативно, но праксата покажува различно. Северна Македонија го ратификуваше протоколот за НАТО предвреме, сите пратеници гласаа ЗА, но дали единството е реално? Собранието не се распушти денеска. ќе се изгласа ли во недела новиот Закон за јавно обвинителство и зошто законот е толку ургенaтен?

Дебатираме со новинарите Горан Момировски и Зоран Иванов.

0 Коментари

Остави коментари