Захариева: Очекувам од 15 јуни нормално движење во ЕУ и соседните држави
Foto

Захариева: Очекувам од 15 јуни нормално движење во ЕУ и соседните држави

Имам надеж и очекување, координирано, во согласност со спецификите на секоја од државите, од 15 јуни да се врати нормалното движење во рамките на европската унија и со соседните земји кои имаат сличен епидемиолошки ризик, вели министерката за надворешни работи на Бугарија Екатерина Захариева.

0 Коментари

Остави коментари