Заглавена физибилити студија за брзата помош
Foto

Заглавена физибилити студија за брзата помош

Скоро две години е заглавена физибилити студијата за јавното-приватно партнерство во брзата помош. Студијата која требаше да ги лоцира проблемите во службата и да понуди решенија е готова уште од септември но здравствените власти се уште не и кажуваат на јавноста што има во неа. На јавна дебата со експерти треба да се анализираат резултатите дали е исплатливо службата 194 да функционира со јавно-приватно партнерство.

0 Коментари

Остави коментари