Заев за „БГНЕС“ зборува за признавање на историските слабости и дека Пендаровски е „неискусен политичар“
Foto

Заев за „БГНЕС“ зборува за признавање на историските слабости и дека Пендаровски е „неискусен политичар“

0 Коментари

Остави коментари