Заев за 27 април: Вељаноски, Ристовски и Јанакиески не се организатори, беа изманипулирани од Груевски
Foto

Заев за 27 април: Вељаноски, Ристовски и Јанакиески не се организатори, беа изманипулирани од Груевски

0 Коментари

Остави коментари