Заев: Не се корумпирани министрите и директорите, туку службениците (третиот ешалон во администрацијата)
Foto

Заев: Не се корумпирани министрите и директорите, туку службениците (третиот ешалон во администрацијата)

0 Коментари

Остави коментари