Заев: Мијалков немаше друг избор, го стори она што беше неизбежна опција
Foto

Заев: Мијалков немаше друг избор, го стори она што беше неизбежна опција

Сашо Мијалков немаше друг избор и го стори она што му беше неизбежна опција, се пријави во јавното обвинителство за организиран криминал изјави премиерот Зоран Заев вечерва пред владата.

Вели дека брзата мобилизација на сите институции ги елиминираа сите можности тој да ја напушти државата и порача  дека обвинителсвото и судот неговото пријавување не треба да се сметаат за олеснителна околност.

0 Коментари

Остави коментари