Заев и Мицкоски се договорија изборите да се одржат на 15 јули = же се бара нова вонредна состојба
Foto

Заев и Мицкоски се договорија изборите да се одржат на 15 јули = же се бара нова вонредна состојба

0 Коментари

Остави коментари