Заев и Алексис Ципрас утре ќе бидат предложени за Нобеловата награда за мир за 2019
Foto

Заев и Алексис Ципрас утре ќе бидат предложени за Нобеловата награда за мир за 2019

0 Коментари

Остави коментари