Заев: Граѓаните носат важна одлука на 15 јули, никој повеќе нема да ја условува татковината
Foto

Заев: Граѓаните носат важна одлука на 15 јули, никој повеќе нема да ја условува татковината

е ни требаат нивните обнови и преродби... Обновена е татковината, луѓето се слободни, демократијата е во полн капацитет, економијата расте, членка сме на нато, почнуваме преговори со еу... Покажавме дека сме успешни, и дека сe што ветивме, испорачавме, изјави лидерот на сдсм зоран заев..

0 Коментари

Остави коментари