Заев: Добивме „жолт картон“ од граѓаните, од овој момент СДСМ постапува по насоката која ја даде народот
Foto

Заев: Добивме „жолт картон“ од граѓаните, од овој момент СДСМ постапува по насоката која ја даде народот

Првата порака до моите партиски другари, е дека добивме „жолт картон“ од граѓаните, од тоа колку ќе го послушаме нивниот глас зависи дали тој ќе стане црвен, за секој од нас и за сите нас. Почитувани граѓани, со чист образ сакам да побарам од вас да дадете шанса за земјата и општеството да продолжат да се движат кон иднината, наместо да се враќаат кон минатото. Барам да се сплотиме и обединиме околу оваа наша јасна и заедничка цел, да се обединиме сите. Во име на се што постигнавме досега сакам да пратам јасна порака на заедничко делување, бидејќи постои ризик земјата да ни се врати назад, истакна на денешната прес-конференција премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев.

0 Коментари

Остави коментари