Заев: „Денеска ја имаме првата непријателска порака и блокада од Бугарија за преговарачката рамка“
Foto

Заев: „Денеска ја имаме првата непријателска порака и блокада од Бугарија за преговарачката рамка“

0 Коментари

Остави коментари