Заев: Да гласаме за најдобрите градоначалници и советници кои носат развој
Foto

Заев: Да гласаме за најдобрите градоначалници и советници кои носат развој

Караванот „Најдоброто за мојата општина“ предводен од СДСМ, денеска имаше повеќе изборни активности во Чучер Сандево, Велес, Бутел и Гази баба.  СДСМ, како што нагласи лидерот на партијата, Зоран Заев - преку проекти и кандидати работат на развој, соработка,  подобар живот – за секое маало, село, секој град и општина. Нанпредотко и развојот на општините, вели - е можен и изводлив само преку соработка.

0 Коментари

Остави коментари