Заедно на уште едно Светско: Скопско и РФМ повикуваат да навиваме сложно

„Навиваме сложно и се е можно“ е главната навивачка порака која Скопско ја испрати за поддршка на нашите ракометари, кои повторно ќе заиграат на Светско, овој пат во Шведска и Полска, од 12 до 29 јануари 2023.  

Како горд поддржувач на македонската ракометна репрезентација, Скопско ја продолжи децениската соработка со Ракометната федерација на Македонија со специјално дизајнирана амбалажа, посветена и инспирирана од нашите репрезентативци.