Вулкан
Foto

Вулкан

Во подножјето на вулканот Исканул во Гватемала, 17 годишната Марија се соочува со договорен брак од страна на нејзините родители. Идниот избраник мора да работи во градот за да се покае како достоен зет. Марија е принудена да се соочи со желба на родители наспроти нејзините желби.

Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto

0 Коментари

Остави коментари