Втора недела од штрајкот на СОНК, ќе се најде ли решение?
Foto

Втора недела од штрајкот на СОНК, ќе се најде ли решение?

Втора недела СОНК продолжува со штрајкот, образованието сe уште е во протест, а децата не одат во училиште. И оваа недела почнува со политички и економски тензии.

Гости се универзитетскиот професор Марјан Петревски, потпретседателот на Стопанска комора Зоран Јовановски и Арбен Халили - член на Комора на Северозападна Македонија.

0 Коментари

Остави коментари