Втора јавна дискусија за нацрт-амандманите на уставот, а потоа се враќа во Собранието пред пратениците.
Foto

Втора јавна дискусија за нацрт-амандманите на уставот, а потоа се враќа во Собранието пред пратениците.

0 Коментари

Остави коментари