Во Тетово осум решенија за домашно лекување и 54 решенија за изолација
Foto

Во Тетово осум решенија за домашно лекување и 54 решенија за изолација

Под будно око се следи состојбата во Тетово – како едно од потенцијалните нови жаришта на ковид 19. На домашно лекување и само изолација се испратени осум луѓе, а издадени се 54 решенија за изолација. Одлука за сминување на забраната за јавен превоз нема.

0 Коментари

Остави коментари