Во Струмица подигната табла со имиња на познати спортисти
Foto

Во Струмица подигната табла со имиња на познати спортисти

Во Струмица е подигната инфо-табла со имињата на сите спортисти што ги дала населбата Бабјак.

Станува збор за населба која досега има дадено околу 200 фудбалери, ракометари и одбојкари кои оставиле печат на македонската и меѓународна сцена.

0 Коментари

Остави коментари