Во прегратките на темнината - вторник 21 март во 22.30

Сју е корумпирана извршна директорка чија желба за моќ ја навела да донесува неетички одлуки. Кога себичните одлуки на Сју почнуваат да шират темнина, ништо не може да ја спречи. Откако ја изгубил сопругата, Сју почнува да има халуцинации. Дали го губи разумот или неговите жртви се враќаат за да му го уништат животот?