Во предизборие тешки обвинувања за притисоци и малверзации, каде е вистината?
Foto

Во предизборие тешки обвинувања за притисоци и малверзации, каде е вистината?

Врие во министерството за земјоделство. Министерот од редовите на власта и дополнителниот заменик министер од опозицијата во клич. Димковски и Трипуновски меѓу земјоделците – во предизборие тешки обвинувања за притисоци и малверзации, каде е вистината? Стотици милиони евра субвенции за тутунарите, оризпроизводителите, градинарите, лозарите. Дали поддршката стигнува навреме и на вистинска адреса? Што се случува во ресорот земјоделство, дали во пресрет на изборите ќе бидеме сведоци на црна кампања поврзана со министерство кое располага со еден од најголемите буџети?

Аргументите ги соочуваат министерот за земјоделство Трајан Димковски и дoполнителниот заменик министер Цветан Трипуновски.

0 Коментари

Остави коментари