Во карантинот во Пепелиште нема хигиенски услови
Foto

Во карантинот во Пепелиште нема хигиенски услови

Десетина граѓани кои велат дека биле во Австрија да настапуваат како музичка група се жалат дека само они биле сместени во карантин во пепелиште, а не сите 200 граѓани кои требаше да влезат преку Деве Баир. Луѓето се жалат дека во карантинот нема основни услови за хигиена и преспивање.

0 Коментари

Остави коментари