Во 2019, Македонија влегува во нови предизвици

Годината што изминува беше исполнета со политички турбуленции. Претседателот Ѓорѓе Иванов се обрати во Собранието, тука се и најновите амнестии и уставните измени. Во 2019, Македонија влегува во нови предизвици. Гости во 24 анализа се колумнистот Тордор Пендаровски и Никола Дујовски.