Внук - среда 15 март во 22.30

Меѓу последните жители од златното доба на Холивуд, Тод и неговата сестра живеат безгрижен живот во замокот на нивната баба Џуди, поранешна филмска ѕвезда. Самобендисаното однесување на Тод добива мрачен пресврт кога тој, веројатно случајно, пука во Џуди. Тој смислува план да ја прикрие смртта на баба му и да ги обезбеди парите.