ВМРО-ДПМНЕ: Зоран Заев ги распродава националните интереси како на тезга

Зоран Заев ги распродава националните интереси како на тезга.

Премиерот во заминување се што е македонско го дава за без пари како да е во негова сопственост.

Граѓаните на Република Македонија нема дозволат Зоран Заев да ја менува историјата, тој заслужува да стане историја.

Време е за негова оставка, дојде времето кога треба да се стави крај на неговата анационална политика и тргување со светите нешта на Македонија.

На обичниот човек во Македонија му е преку глава од лошиот живот и политиката на порази.

Македонските граѓани нема да молчат за асимилацијата која што се случува.

Сите филмови на Зоран Заев се јасни и веќе видени, и последниот оптимист дури и платен заљубеник во ликот и делото на Зоран Заев го губи оптимизмот зошто со Заев Македонија само губи.

Зоран Заев лично час поскоро да се извини на македонскиот народ за навредите и веднаш да си поднесе оставка.